Nefit-9000i

 4.100,00 5.500,00

Wissen
Artikelnummer: Nefit 9000i Categorie:

Beschrijving

Intelligent. Iconisch. Innovatief.
Wil je een nieuwe cv-ketel kopen? De Nefit 9000i is een HR-ketel (Hoog Rendement) en belichaamt de next step in warmtecomfort: intelligente techniek, iconisch design en innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierbij hebben we geen enkele concessie gedaan als het gaat om de ultieme beleving. Want de beleving is waar het uiteindelijk om draait: techniek dient de mens; niet andersom.

Beleef de 9000i
De Nefit ketel 9000i staat voor nul concessies en maximale prestaties. Dat zie je, aan de indrukwekkende buitenkant én aan de overzichtelijke binnenkant. Dat hoor je, want je hoort eigenlijk niets. Dat voel je, aan de altijd behaaglijke temperatuur. Dat ervaar je, zowel in het intuïtieve gebruik als in het bijzonder lage energieverbruik.

Indrukwekkend tot in detail
Alles wat je van de nieuwe generatie cv-ketels verlangt én meer, komt samen in de Nefit 9000i cv-ketel. De ‘i’ voor internet? Zeker, via de optionele slimme Wifi thermostaat Nefit Easy (Energielabel A+). Maar de ‘i’ staat voor veel meer. Voor grote en kleine warmterevoluties. Daarom zeggen we: De Nefit 9000i, indrukwekkend tot in detail.

* Bij deze bedragen zijn wij er vanuit gegaan dat alle benodigde voorzieningen binnen 1m van de ketel aanwezig zijn.
* Bedragen koop en huur zijn bij standaard plaatsing en standaard kamer thermostaat.

 

Extra informatie

Vermogen

HR 35 Solo, HR 50 Solo, HRC 30 CW6, HRC 45 CW6

Thermostaten

Moduline 1010 (+€0), Moduline 3000 (+€225), Bosh easycontrol (+€250)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nefit-9000i” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.